Print E-mail

Til Sweetdeal kunder tandemspring og solospring

Ofte stillede spørgsmål:

 

Tandemspring

Hvordan gør jeg?

1. Køb dit værdibevis hos Sweetdeal (hvis kampagnen fortsat er aktiv).

2. Book tid til dit tandemspring her. Hvis du vil se en samlet kalender over mulige dage, så gå på www.faldskærmsklubben.dk og tryk på kalender. Her kan du også booke tid.

3. Mød op på springdagen.

 

Hvor lang tid tager et tandemspring?

Briefing tager 20-30 minutter, herefter er du klar til at springe med din instruktør. Sæt 3 timer af til springet. Der er ofte ventetid pga. vejr og travlhed.

 

Hvad hvis det er dårligt vejr på springdagen?

Hvis vi kan se på vejrudsigten at det er overbevisende dårligt vejr en given dag, så aflyser vi nogen gange dagen før. Da vejrudsigter generelt er upålidelige, venter vi dog som regel til selve dagen, og ser hvordan det ser ud. Hvis vi kan, så giver vi besked på forhånd, i tilfælde af dårligt vejr, men det er ikke altid muligt.

Hvis et spring aflyses aftaler vi blot en ny dag.

 

Er det muligt at få video af tandemspringet?

Det er muligt at få en kameramand med på springet. Det koster kr. 750,- og du får videooptagelserne redigeret med på en USB nøgle efter springet (eller via mail, kort tid efter). Det er ikke tilladt selv at have GoPro eller lign. actionkameraer med på springet.

 

Solospring

 

Hvordan gør jeg?

1. Køb dit værdibevis hos Sweetdeal (hvis kampagnen fortsat er aktiv)

2. Book dit teorikursus, det kan du gøre allerede nu! Det skal være en ugedag onsdag, torsdag i samme uge som springet. Når du har booket dit teorikursus er du automatisk booket til spring samme weekend.

3. Mød op til undervisning, medbring værdibevis.

4. Mød op til spring!

 

Jeg har kan ikke nå at bruge Sweetdeal-beviset inden det udløber. Hvad er mulighederne?

Send os en mail på info@fritfald.dk med VÆRDIBEVISKODE fra dit værdibevis. Vi sender herefter en bekræftelse tilbage med besked om at værdibeviset kan anvendes i 2020.

 

Hvor foregår undervisning til solospring?

Teori: Literbuen 12-14, 2740 Skovlunde, Ballerup. Se her for kort. Vi har også kurser på Lolland. Se dette ved tilmelding.

 

Hvor foregår solospringet?

Lolland Falster Airport. Højbygårdsvej 20, 4970 Rødby. Se her for kort.

 

Hvordan bestiller og betaler jeg elevkursus?

Du booker dit kursus via dette link. Hvis du har købt et Sweetdeal værdibevis skal du blot medbringe dette til kurset som bevis for betaling. Vi vil evt. kontakte dig inden for at få oplyst koden på værdibeviset for at bekræfte din tilmelding. Har du ikke købt et kursus gennem Sweetdeal kan du købe det her på siden (under solospring).

 

Kan jeg ændre min kursusbooking?

Ja! Skriv en mail til elev@faldskaermsklubben.dk og aflys din tilmelding til det kursus du ikke kan komme. Lav herefter en ny booking (skal dog være til samme uge medmindre andet er aftalt) Bemærk! Hvis du ikke aflyser dit kursus betaler du alligevel, så husk det! 

 

Hvad hvis jeg ikke kan springe i weekenden efter kursusdagen eller vejret er dårligt?

Hvis du ikke kan deltage om lørdagen efter kurset skal du vælge et andet kursus! Om lørdagen gennemgår vi alle de praktiske øvelser som er en forudsætning for at du kan springe. Hvis det ikke er vejr til at springe, så prøver vi igen om søndagen og ellers en 1-2 weekender efter. Se klubbens kalender på denne side for at se hvornår vi springer (tryk på kalender).

 

Hvordan ved jeg om det er springvejr?

Den korte forklaring er at det højest må blæse 6 m/s, og ingen skyer under 1300m. Det må heller ikke regne eller tordne. Du kan spørge på vores Facebook-side hvis du er i tvivl, men hvis vejrudsigten lover bare nogenlunde godt vejr gør vi som regel forsøget og kører til springpladsen.

 

Kursusprisen er inkl. ét spring, hvad hvis jeg vil tage flere?

Du er meget velkommen til at blive på springpladsen og tage flere spring. Efterfølgende staticlinespring sker til gældende klubpris, pt. kr. 335,-. Vær dog opmærksom på at der kan være en del ventetid på dage, hvor der er førstegangsspringere, da disse har prioritet. Vi kan også tilbyde AFF (Accellereret Frit Fald) uddannelse, hvor du kommer op og springer fra 4.000m, snak med én af vores instruktører om denne mulighed.

Efter første spring er du medlem af klubbet et par måneder (dette er inkluderet i prisen du har betalt), derfor kan du vende tilbage og tage flere spring.

 

Hvad hvis jeg hellere vil springe tandemspring (sammen med en instruktør)?

Værdibeviset gælder normalt et solospringskursus og som udgangspunkt "konverterer" vi ikke et solospring til tandemspring da omkostningerne for denne type spring er væsentligt højere. Vi prøver dog altid at finde en løsning hvis solospring ikke kan lade sig gøre. Du er derfor velkommen til at skrive til os på info@fritfald.dk og forklare os situationen.

 

Må jeg tage et kamera med og kan i tage billeder af mig?

Du er velkommen til at tage så mange billeder som du kan. På jorden! I flyveren og under faldskærmen tillader vi dog ikke kameraer. Uanset størrelse og fastgørelsesmåde. Vi tilstræber at filme alle afspring vha. kamera monteret på faldskærmsflyet, men det er ikke altid teknisk muligt.

Hvis dit staticlinespring er blevet filmet kan videoen købes for kr. 100,-.

Hvis du vil have billeder af dit spring i frit fald skal du vælge et tandemspring med foto/video.

 

Springer i på andre dage end i weekenden?

Vi springer lørdag og søndag, mindst hver anden weekend i perioden marts til oktober. Enkelte gange har vi også ekstra springdage på ugedage, men det planlægges normalt med kort varsel så det er nødvendigt at holde øje med vores kalender for at finde ud af hvornår. I uge 26 har vi elevuge, hvor vi springer hele ugen.

 

Do you offer courses in other languages than Danish?

We are currently not offering courses for foreign students, sorry. Only Danish. Note, that we also do not accept that you bring a translator to the course as we must ensure that all details are communicated correctly to our students.

 

Hvor kan jeg stille spørgsmål?

Du kan enten skrive til os på info@fritfald.dk eller ringe på 60705457 (Thomas, generelle spørgsmål), 23487711 (Loui, kursus og info).

Del på Facebook Del på Twitter Del via e-mail Del andre tjenester
Handelsbetingelser MobilePay Dankort Visa Visa Electron Mastercard