Print E-mail

Tandemspring

tandem_sug.jpgPå et tandemspring hopper du ud i en højde af 3 til 4 km spændt fast på maven af en instruktør (tandemmaster) der sikrer at du får den bedst mulige oplevelse på springet.

Et tandemspring begynder med 20-25 minutters instruktion. Så er du klar til springe. Tandemmasteren vil åbne skærmen efter et frit fald på 30 til 50 sekunder. Derefter får du 5 - 7 minutters flyvning i faldskærmen inden i lander. Du er selv med til at styre skærmen, mens du kan nyde udsigten til de hvide skyer og Lolland.Se en kort video om hvordan et tandemspring foregår. Videoen findes i to kvlaiteter, se størrelsen på den enkelte fil i parantesen.Tandemspring, lille version (8,4MB)

Tandemspring, stor version (41,1MB)

 

Tandemspring er en oplagt mulighed for mange da det, modsat solospring, ikke kræver et forudgående kursus på flere timer.

En tandemspringer må ikke veje over 90 kg, nøgenvægt.

 

Tandem med videomandDu kan bestille  video-/fotooptagelse af dit tandemspring. Med springet foreviget på DVD samt digitale højkvalitets  foto på en CD kan du gense din store oplevelse igen og igen.

Bemærk! Vi tillader ikke at tandempassagerer bærer actionkameraer eller andet foto-/videoudstyr.

 

NB: Hvis der skulle opstå tekniske eller andre problemer, så optagelserne af faldskærmsspringet går tabt, refunderes alene prisen for video/foto.

Har du et spørgsmål? Du kan finde de mest stillede spørgsmål og svar hertil i vores Tandem FAQ.

Del på Facebook Del på Twitter Del via e-mail Del andre tjenester
Tandemspring
2.495,00 DKK
Handelsbetingelser MobilePay Dankort Visa Visa Electron Mastercard