Print E-mail

Kontingenter mv.

100,00 DKKFørstespringsvideo

Genoplev suset og vis din præstation til familie og venner. Køb din videoen af dit første spring her. Når du køber videoen skal du oplyse os om, hvilken nr. springer du var så vi kan finde din video.. Altså var du nr. 1, 2, 3 eller 4? Vores system ved allerede hvilket lift du var på, men ikke springrækkefølgen. Hvis du ikke husker det, så prøv at angive hvad farve dragt el. hjelm du havde på, eller evt. hvem der kom før eller efter dig. Vi sender link til download af din video inden for et par dage efter købet til den email adresse du angiver.

500,00 DKKSkywin indbetaling

Indbetaling til Skywin konto

600,00 DKKKvartalskontingent

Som en speciel service til medlemmer, der skal betale kontingent, tilbyder vi online betaling af kvartalskontingent. Bemærk: Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Faldskærmsklubben.dk og førstegangsspringere der skal fortsætte. Indmeldelse i klubben skal ske ved at gennemføre et faldskærmskursus hvis du ikke allerede har et gyldigt logkort, eller ved personlig henvendelse til én af klubbens 1'ere instruktører, hvis du allerede er aktiv faldskærmsspringer. Du kan ikke melde dig ind i klubben blot ved at købe et kvartalskontingent.

2.200,00 DKKÅrskontingent

Bemærk: Betaling af årskontingent kan kun anvendes efter forudgående aftale med medlemsadministratoren (medlem@faldskærmsklubben.dk), og KUN til betaling af april-årskontingent.

750,00 DKKGenindmeldelse FDK/DFU

For nye medlemmer i FDK, som TIDLIGERE HAR VÆRET MEDLEM I DFU, enten gennem FDK eller en anden klub. Beløbet dækker genindmeldelse i DFU samt indeværende kvartals kontingent.

1.000,00 DKKCampingplads vinterhi 2019-2020

Vinterhi for campingvogn Periode: november - marts (begge inkl.)

30,00 DKKCampingplads med el tilslutning dag

Dagskort 2019 for én campingvogn med eltilslutning på FDKs campingområde. Denne vare er kun for vogne, der IKKE står fast på pladsen. Ellers skal der købes årskort. Bemærk, kun indregistrerede campingvogne må parkeres på campingområdet. Ret selv prisen til 30, 60, 90, 120kr afhængigt af antallet af overnatninger på campingpladsen.

2.100,00 DKKCampingplads med el tilslutning år

Årskort 2020 for én campingvogn med eltilslutning på FDKs campingområde. Denne vare er kun for vogne, er står fast på pladsen. Bemærk, kun indregistrerede campingvogne må parkeres på campingområdet.

Handelsbetingelser MobilePay Dankort Visa Visa Electron Mastercard